Rullegræs og Anlæg græsplæne

Jeg har igennem de sidste mange år hjulpet mange mennesker med løsninger indenfor rullegræs. Anlæg græsplæne besidder jeg stor erfaring indenfor, hvilket kan være med til at sikre dig et godt resultat.

Jeg kan udføre rullegræs og anlæg græsplæne i Middelfart, Fredericia og omegn både for private, virksomheder og institutioner. 

Jeg udfører desuden også gerne opgaver for boligforeninger og lignende, der har behov for en hjælpende hånd fra en erfaren anlægsgartner til eventuelt rullegræs pålægning.

Løsning med rullegræs til dit behov

Jeg lægger meget stor vægt på at sikre, du som kunde hos mig får rullegræs, der lever fuldt ud op til de ønsker, som du måtte have. Kvalitet og omhyggelighed i det rullegræs jeg bruger er nogle af de ting, der spiller en meget væsentlig rolle i det daglige arbejde, jeg laver, og det betyder, at du som kunde altid kan være stensikker på at få et glimrende resultat, når du sætter mig på opgaven.

Få hjælp i dag til anlæg græsplæne og rullegræs

Skal du anlægge en ny græsplæne, står Græs – Klip & Fliser altid klar til at hjælpe til med netop denne opgave. Jeg har mange års erfaring i at lægge rullegræs og hjælper gerne til med at finde frem til netop den løsning, som passer bedst til netop dit behov.

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du godt kunne tænke dig at høre mere omkring mulighederne for at få en hjælpende hånd med at få lagt rullegræs, når der skal anlægges græsplæne.

Jeg kan altid kontaktes telefonisk på 31 25 01 84 eller e-mail bulvsbjerg@gmail.com, hvis du gerne vil have mere at vide om rullegræs og anlægning af ny græsplæne.​ Derudover kan du besøge min kontaktside for ydermere information. Jeg tilbyder også haveservice.

Råd & vejledning?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 2 dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

checkOver 15 års erfaring

checkProfessionelt arbejde

checkKunden i centrum

​​Følg Græs- Klip & Fliser v/ Brian Ulvsbjerg på Facebook

​Vi opdaterer løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Arbejdsområder

--Beskæring

- Fliseelægning

- Beplantning

- Snerydning

- Træfældning

- Græssl​åning

Jeg udfører også specialopgaver.

​Kontakt

Græs - Klip & Fliser ApS


Lerbjergvej 49
5500 Middelfart 


Telefon: 31 25 01 84
E-mail: bulvsbjerg@gmail.com
CVR: 44101319

Brian Ulvsbjerg i Middelfart, Syddanmark, DK på Houzz