​Beskæring af buske, frugttræer mm.

Græs – Klip & Fliser V/ Brian Ulvsbjerg har stor erfaring med beskæring af buske og planter af alle. Vi tager os af beskæring af frugttræer, buske, naturhegn eller andre planter, der er vokset fra dig og trænger til en grundig og kompetent beskæring. Jeg står til rådighed til at varetage både små og store opgaver indenfor beskæring, og jeg løser opgaver både for virksomheder, privatpersoner og institutioner omkring Middelfart og Fredericia.


Ekspertise i beskæring af buske og planter

Når man arbejder med beskæring af buske, er det vigtigt at vide, hvilke ambitioner, der er for haven, parken eller naturområdet. Er der tale om vildtvoksende planter, der blot skal tæmmes, eller ønsker I et særligt udtryk med planterne på sigt? Jeg sætter en ære i at sætte mig grundigt ind i dine ønsker, så du får lige den rette beskæring af buske, som du ønsker dig.

Få en beskæring af frugttræer og buske af en professionel fagmand

beskæring af frugttræer, planter og buske beskæres ikke altid på samme måde. Jeg sætter mig altid grundigt ind i, hvad et nyt beskærings-arbejde kræver. Kombineret med mange års erfaring indenfor faget betyder det, at jeg altid kan hjælpe dig med at få optimalt udbytte af dine planter.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide omkring dine muligheder for at få Brian Ulvsbjerg til at give dig en hjælpende hånd med beskæring af fr​ugttræer og buske, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte mig31 25 01 84, eller via kontaktformularen i højre side. Jeg tager gerne en uforpligtende dialog omkring lige netop din opgave.

Råd & vejledning?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 2 dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

checkOver 15 års erfaring

checkProfessionelt arbejde

checkKunden i centrum

​​Følg Græs- Klip & Fliser v/ Brian Ulvsbjerg på Facebook

​Vi opdaterer løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Arbejdsområder

--Beskæring

- Fliseelægning

- Beplantning

- Snerydning

- Træfældning

- Græssl​åning

Jeg udfører også specialopgaver.

​Kontakt

Græs - Klip & Fliser ApS


Lerbjergvej 49
5500 Middelfart 


Telefon: 31 25 01 84
E-mail: bulvsbjerg@gmail.com
CVR: 44101319

Brian Ulvsbjerg i Middelfart, Syddanmark, DK på Houzz