Flisebelægning udført af professionelle fagfolk

Hvis du står og skal have anlagt en ny terrasse, havesti, støttemur til højbed, indkørsel eller andet, er jeg gerne behjælpelig med at udføre flisebelægning for dig.

Uanset, om du står og skal have udført en større eller mindre opgave inden for flisebelægning, er jeg gerne behjælpelig med at klare netop dette for dig. Jeg har i tidens løb været meget behjælpelig og har altid sat en ære i et lave et godt og solidt stykke arbejde. Jeg kan hjælpe dig med alle former for flisebelægning i Fredericia, Middelfart og omegn.

Omhyggelighed og grundighed ved flisebelægning

Når du vælger at overlade arbejdet til mig, kan du roligt regne med, at kvalitet og omhyggelighed er to parametre, der bliver vægtet meget højt. Jeg går højt op i at sikre kvaliteten af det arbejde, der bliver lavet for dig som kunde, og når du sætter mig på opgaven med at lave flisebelægning for dig, kan du derfor altid være sikker på et godt resultat. Jeg pålægger mig altid ansvaret for den flisebelægning jeg har lagt.

Kontakt mig for at høre mere om flisebelægning

Såfremt du godt kunne tænke dig at få mere at vide omkring muligheden for at få en hjælpende hånd til at få udført flisebelægning, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for mere information. Jeg kan altid fanges på telefon 31 25 01 84 - ligesom du også er velkommen til at bruge kontaktformularen i højre side eller på min kontakt side. Derudover kan du skrive til min e-mail bulvsbjerg@gmail.com. Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at give dig en hånd med netop din opgave. Jeg står altid behjælpelig med flisebelægning og diverse opgaver.

Råd & vejledning?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 2 dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

checkOver 15 års erfaring

checkProfessionelt arbejde

checkKunden i centrum

​​Følg Græs- Klip & Fliser v/ Brian Ulvsbjerg på Facebook

​Vi opdaterer løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Arbejdsområder

--Beskæring

- Fliseelægning

- Beplantning

- Snerydning

- Træfældning

- Græssl​åning

Jeg udfører også specialopgaver.

​Kontakt

Græs - Klip & Fliser ApS


Lerbjergvej 49
5500 Middelfart 


Telefon: 31 25 01 84
E-mail: bulvsbjerg@gmail.com
CVR: 44101319

Brian Ulvsbjerg i Middelfart, Syddanmark, DK på Houzz