Gravearbejde udføres med minigraver

Kunden er altid i centrum

Skal du have udført gravearbejde? Jeg driver Græs - Klip & Fliser, og jeg udfører alle former for graveopgaver med minigravere. Det kan være større opgaver for offentlige institutioner og virksomheder, men det kan også være en mindre opgave for en boligejer i blandt andet Middelfart, Fredericia, Erritsø og omegn.

Jeg står også klar til at udføre større eller mindre graveopgaver for dig. Jeg har over 15 års erfaring indenfor faget, og derfor kan du altid forvente et professionelt udført arbejde. Samtidig kan du forvente, at du som kunde altid er i centrum.

Stor faglig stolthed

Jeg har stor erfaring med at grave ud til alt fra kabler til kloaker. Det kan også være til sokler og andet støbearbejde. Jeg har endvidere stor erfaring med afretning af haver og andre grønne områder. Jeg udfører kort sagt alle typer gravearbejde, som kan udføres med en minigraver.

Jeg driver et klassisk anlægsgartnerfirma, hvor kvalitet, grundighed og omhyggelighed er blandt mine kerneværdier. Jeg har en stor faglig stolthed, hvilket betyder, at jeg lægger stor vægt på, at jeg altid skal levere et godt og solidt arbejde af høj kvalitet.

Hvad koster gravearbejde?

Mine priser for gravearbejde afhænger af en lang række forhold. Det kan være alt fra jordforhold til adgangsforhold. Jeg står naturligvis klar med råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning.

Du er velkommen til at få en snak med mig om, hvordan jeg kan løse din opgave på bedst mulige vis. Jeg laver også meget gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris pr meter eller med en samlet pris for gravearbejdet - du skal blot kontakte mig.

Råd & vejledning?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 2 dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

checkOver 15 års erfaring

checkProfessionelt arbejde

checkKunden i centrum

​​Følg Græs- Klip & Fliser v/ Brian Ulvsbjerg på Facebook

​Vi opdaterer løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Arbejdsområder

--Beskæring

- Fliseelægning

- Beplantning

- Snerydning

- Træfældning

- Græssl​åning

Jeg udfører også specialopgaver.

​Kontakt

Græs - Klip & Fliser ApS


Lerbjergvej 49
5500 Middelfart 


Telefon: 31 25 01 84
E-mail: bulvsbjerg@gmail.com
CVR: 44101319

Brian Ulvsbjerg i Middelfart, Syddanmark, DK på Houzz