Få udført haveservice som et engangsbesøg eller med en fast aftale

Professionel pleje af de grønne områder

Trænger haven til en kærlig hånd, eller har du brug for hjælp til at vedligeholde dine grønne arealer? Så kontakt Græs - Klip & Fliser – jeg står klar til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder løbende haveservice, hvor jeg varetager en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor vedligehold af haver og grønne områder. Jeg kan løse store såvel som små opgaver, og jeg tilbyder både engangsbesøg og faste aftaler med regelmæssige besøg.

Jeg arbejder primært for erhvervskunder, der ønsker vedligeholdelse og pleje af større grønne arealer i Erritsø, Fredericia, Middelfart og omegn, men min haveservice er også for private kunder, der har brug for professionel hjælp i haven.

Hvad indebærer haveservice?

Jeg har over 15 års erfaring indenfor haveservice, og jeg har en stor maskinpark, hvor jeg har alt det rette udstyr. Jeg kan derfor hjælpe med mange forskelligartede opgaver, heriblandt:

  • Gravearbejde
  • Græsslåning
  • ​Hækklipning
  • ​Beskæring af buske og træer​Beplantning
  • ​Rullegræs og anlæg af græsplæne
  • ​Brolægning
  • ​Andet indenfor haveservice

Overordnet set kan jeg sørge for, at der ser pænt og ordentligt ud på de grønne områder, som løbende kræver grundig og omhyggelig vedligeholdelse og pleje. Hos mig er kunden altid i centrum, og det betyder, at du får udført haveservice efter dine ønsker og behov.

Vil du lave en aftale? Kontakt mig

Har du spørgsmål angående vores haveservice eller priser, så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag. Jeg besvarer glædeligt de spørgsmål du måtte have, og jeg udarbejder gerne et tilbud til dig med en god pris på den ønskede haveservice.

Hvis du ønsker at lave en fast aftale eller blot et engangsbesøg, så kontakt mig ligeledes. Jeg har i tidens løb udført haveservice for en bred vifte af forskellige virksomheder, der har haft et ønske om at få vedligeholdt haver og andre grønne områder, og jeg kan naturligvis også hjælpe dig i Middelfart, Fredericia, Erritsø og omegn. Kontakt mig på tlf. 31 25 01 84 eller e-mail bulsvbjerg@gmail.com.

Råd & vejledning?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 2 dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

checkOver 15 års erfaring

checkProfessionelt arbejde

checkKunden i centrum

​​Følg Græs- Klip & Fliser v/ Brian Ulvsbjerg på Facebook

​Vi opdaterer løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Arbejdsområder

--Beskæring

- Fliseelægning

- Beplantning

- Snerydning

- Træfældning

- Græssl​åning

Jeg udfører også specialopgaver.

​Kontakt

Græs - Klip & Fliser ApS


Lerbjergvej 49
5500 Middelfart 


Telefon: 31 25 01 84
E-mail: bulvsbjerg@gmail.com
CVR: 44101319

Brian Ulvsbjerg i Middelfart, Syddanmark, DK på Houzz