Græsslåning i Middelfart af alle typer

Jeg er gerne behjælpelig med at klare alle tænkelige typer af græsslåning for dig, og jeg varetager både store såvel som små opgaver. Jeg er i besiddelse af det rette udstyr til at stå for vedligeholdelse af grønne arealer og er derfor i stand til at varetage større erhvervs opgaver.

Dog er jeg naturligvis også gerne behjælpelig med at varetage mindre opgaver og har naturligvis også det helt rette udstyr til vedligeholdelse af mindre græsarealer. Kort og godt kan jeg hjælpe dig med varetage både store såvel som små opgaver indenfor græsslåning i Middelfart, Fredericia og omegn.

Omhyggelig og grundig græsslåning

Uanset, om du sætter mig til at varetage en større eller mindre opgave for dig, kan du altid regne med, at du vil få et godt resultat med min grundige græsslåning. Jeg lægger meget stor vægt på grundighed. Derfor er jeg også meget omhyggelig i forbindelse med det arbejde jeg udfører for dig herunder græsslåning. Vælger du mig til at hjælpe dig med din græsslåning, kan du roligt regne med et godt resultat. Kort og godt kan jeg varetage alle tænkelige typer af opgaver samt græsslåning.

Både græsslåning og anlægning udføres

Såfremt du ønsker at få anlagt en ny græsplæne eller græsslåning, er jeg meget gerne behjælpelig med at varetage denne opgave for dig. I tidens løb har jeg hjulpet rigtig mange mennesker med anlægning af græs og græsslåning. Du kan derfor roligt regne med et godt resultat, når du vælger at få mig til at hjælpe dig med anlægningen af din nye græsplæne. Har du en plæne, der i tidens løb er blevet forsømt med manglende pleje og pasning, hjælper jeg dig også gerne med netop dette.

Læs mere om anlæg af græsplæne


Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til græsslåning, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 31 25 01 84 eller e-mail bulvsbjerg@gmail.com. Derudover kan du besøge min kontakt side for ydermere information.

Råd & vejledning?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 2 dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

checkOver 15 års erfaring

checkProfessionelt arbejde

checkKunden i centrum

​​Følg Græs- Klip & Fliser v/ Brian Ulvsbjerg på Facebook

​Vi opdaterer løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Arbejdsområder

--Beskæring

- Fliseelægning

- Beplantning

- Snerydning

- Træfældning

- Græssl​åning

Jeg udfører også specialopgaver.

​Kontakt

Græs - Klip & Fliser ApS


Lerbjergvej 49
5500 Middelfart 


Telefon: 31 25 01 84
E-mail: bulvsbjerg@gmail.com
CVR: 44101319

Brian Ulvsbjerg i Middelfart, Syddanmark, DK på Houzz