​Tlf.: 31 25 01 84

Haveservice som fast månedlig aftale

Jeg tilbyder løbende haveservice, hvor jeg varetager en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor vedligehold af haver, hækklipning og grønne områder.

Du kan hos mig få hjælp til haveservice, pleje og vedligeholdelse af grønne områder – både store såvel som små. Jeg har alt det rette udstyr til at varetage store opgaver – primært for erhvervskunder, der ønsker vedligeholdelse af større grønne arealer og hækklipning med videre.

Hækklipning og mange andre opgaver udføres ved haveservice

Haveservice er en bred betegnelse for en vifte af forskellige arbejdsopgaver, og jeg kan hjælpe dig med alt lige fra græsslåning og hækklipning til beskæring af buske, træer mm. Jeg kan være behjælpelig med at sørge for, at der generelt set ser pænt og ordentligt ud på grønne områder, som løbende kræver grundig og omhyggelig vedligeholdelse.

Få en fast aftale med haveservice

Såfremt du ønsker at få udført haveservice herunder hækklipning med mere som en fast månedlig aftale, er der gode muligheder for, at dette kan lade sig gøre. Jeg har i tidens løb udført haveservice for en bred vifte af forskellige virksomheder, der har haft et ønske om at få vedligeholdt haver og andre grønne områder, hvilket vi derfor har stor erfaring med blandt andet hækklipning.

Vil du gerne vide mere om haveservice og hækklipning med videre, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe på 31 25 01 84. Vi løses primært opgaver i Middelfart, Fredericia og omegn.

​​

​Råd & vejledning

Udfyld nedenstående formular og jeg vender tilbage til dig  hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Arbejdsområder

--Beskæring

- Fliseelægning

- Beplantning

- Snerydning

- Træfældning

- Græssl​åning

Jeg udfører også specialopgaver.

​Kontakt

Græs- Klip & Fliser 

v/ Brian Ulvsbjerg


Lerbjergvej 49
5500 Middelfart 


Telefon: 31 25 01 84
E-mail: bulvsbjerg@gmail.com
CVR: 33619871

Brian Ulvsbjerg i Middelfart, Syddanmark, DK på Houzz